• ”Vill du njuta lite mer av vardagen?”
 • ”Att få komma hem till ett skinande hem ger dig inte bara en härlig känsla,
  utan ger er lite mer tid över för varandra.”
Så hanterar vi Covid-19 >

Som kund hos Städhäxan är det några saker du behöver känna till. För din bekvämlighet har vi valt att sammanfatta och / eller länka till de viktigaste delarna på denna sida så att du hittar rätt.

  

Provstädning

Vi utför en provstädning där du betalar ordinarie städtaxa per timme. Du går igenom med din Städhäxa hur du vill ha det, speciellt om du vill ha någon extratjänst utförd. Eftersom det är svårt att veta i förväg hur mycket tid som krävs för att städa just ditt hem så städar vi helt enkelt tills det är klart. Tänk på att provstädningen tar längre tid än vanligt i och med att städerskan inte ännu är van vid ditt hem.

 

Din Städhäxa

Det är alltid samma STÄDHÄXA som städar ditt hem. Om den ordinarie Städhäxan är sjuk kommer vi att göra vårt yttersta för att antingen boka in en vikarie på din vanliga tid, eller boka in din ordinarie Städhäxa alt en vikarie någon annan dag.

 

Vad är det som gör Städhäxan unik?
 

 • Vårt mål är att våra kunder skall få en nära och personlig kontakt med oss. Vi strävar efter att ge dig som kund det där lilla extra, vilket vi av erfarenhet vet är nyckeln till nöjda kunder.
 • Vi har mycket goda referenser då dom flesta av våra kunder är trogna kunder som har anlitat oss i flera år.
 • Samma personal ger hög och jämn kvalitet!
 • Garanti – Vår kvalitetsgaranti innebär att vi åtgärdar det du inte är nöjd med.
 • Vi vet att en rak kommunikation är viktig och därför önskar vi kontinuerlig feedback från dig som kund.
   

Säkert och tryggt

För din och vår trygghet
Vi erbjuder:

 • Personlig presentation och godkännande av den som ska arbeta hos er.
 • Egen kontaktperson
 • Presentation av företaget.
 • Arbetsbeskrivningar med tydliga instruktioner.
 • Väl inarbetad personal
 • Säker nyckel/larmhantering.
 • Kontroll av vår personal i belastningsregister
 • Referenser på vår personal vid nyanställningar.
 • Ansvarsförsäkring upp till 10 miljoner.
 • Tystnadsplikt och sekretessavtal.
 • Olycksfallsförsäkring på vår personal.
 • Målsättning att samma städare som kommer.
 • Vid sjukdom eller att någon slutar hos oss informeras du innan vi skickar någon ny
 • Referenskunder kan lämnas vid önskemål
 • Vi har F-skattsedel
 • Vi är momsregistrerade
 • Vi genomför kvalitetskontroller
 • Nöjd kund- Garanti 
 • Vi har bra anställningsvillkor för våra anställda och vi är kollektivanslutna 
   

För oss är det viktigt att du blir nöjd med det arbete som vi utför. Därför lägger vi stor energi på att lyssna på våra kunder och kontinuerligt förbättra vårt arbetssätt så att det ska bli optimalt för just dig.

Hur fungerar det?

Vi inleder alltid med ett kundbesök, då vi kommer hem till dig för att diskutera dina önskemål. Ett kundbesök är kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.
Vi dokumenterar ditt hem i en städbeskrivning. Vi har som erbjudande att göra upp till två provstädningar sedan beslutar ni er för ett förlängt samarbete med oss.
Vår ambition är att ge lite extra och vara en hjälpande hand i ditt hem. Vi arbetar med fullständig sekretess och lämnar givetvis garantier på utfört arbete enligt överenskommelse.

 

Allmänna-villkor

Städabonnemang
Den löpande städningen av ett hem kan vara svår att hinna med. Vi har många nöjda kunder som kan intyga om den härliga känslan av ett rent hem året runt!
Vår städpersonal använder kundens städredskap och kemikalier. När vår städerska ser att du behöver nya redskap eller kemikalier meddelar hon dig.

Du betalar mot faktura som postas eller mejlas i samband med månadsskiftet. I fakturan specificerar vi datum, antal städtimmar, belopp, moms och övrig väsentlig information. Med vårt upplägg har du enkel kontroll på de totala utgifterna för din hemstädservice.

Så här går det till
Så här går det till att få städabonnemang hos Städhäxan

1. Vi utför två provstädningar utan bindningstid där du betalar ordinarie städtaxa per timme. Du går igenom med städerskan hur du vill ha det, speciellt om du vill ha något utöver standardmomenten utfört. Eftersom det är svårt att veta i förväg hur mycket tid som krävs för att städa just ditt hem så städar vi helt enkelt tills det är klart. Om du vill så sätter vi ett tak på antalet timmar. Tänk på att provstädningen tar längre tid än vanligt i och med att städerskan inte ännu är van vid ditt hem.

2. Vi skriver avtal. Efter provstädningarna resonerar vi om resultatet och tidsåtgången och skriver ett avtal. Så långt vi har möjlighet försöker vi tillgodose dina önskemål om särskild dag och tid. De avtal vi idag har med andra kunder varierar från 8 timmar varje vecka till 3 timmar varannan vecka. Vi anpassar tiden vi spenderar hos dig efter dina önskemål och behov, med förbehållet att vi vill ha tillräckligt med tid för att kunna leverera en bra tjänst.

3. Städningen fortlöper nu enligt avtalet. Städerskan återkommer på avtalad dag och tid enligt schema.

 

Trygghet

Kvalité
Rätt städning förbättrar hemmets livskvalité och livslängd. Att leva i en miljö som är så ren som möjligt är viktigt för att vi människor ska må bra. Mår ditt hem bra så mår även du bra! Vi är måna om våra kunders välbefinnande. Därför lyssnar vi alltid på kundens önskemål.

Städgaranti
Vi ställer höga krav på vår personal, men om du av någon anledning inte tycker att vi har utfört tjänsten så som vi kommit överens om har vi även en kvalitetsgaranti. Kvalitetsgarantin innebär att vi kommer tillbaka och åtgärdar det som du är missnöjd med utan extra kostnad. 

 

Enligt överenskommelse
Du betalar mot faktura som postas, mejlas eller skickas som e-faktura i samband med månadsskiftet. I fakturan specificerar vi datum, antal städtimmar, belopp, moms och övrig väsentlig information. Fakturaavgift tillkommer med 28 kr.

Skattereduktionen är 50 procent av arbetskostnaden inklusive moms, men högst 75 000 kronor om året per person. Den sammanlagda arbetskostnaden under året måste uppgå till minst 1 000 kronor inklusive moms för att du ska kunna få skattereduktion. Mer information om skattereduktionen hittar du hos Skatteverket. (Infoga nylänk):

https://www.skatteverket.se/privat/fastigheterochbostad/rotochrutarbete.4.2e56d4ba1202f95012080002966.html

Personuppgiftshantering
Alla kunders personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR (den allmänna dataskyddsförordningen (2017/679)).

All personlig information förvaras i ett lösenordskyddat och krypterat system.