Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /www/webvol26/xw/5jxpc34ux78wdji/stadhaxan.com/public_html/libraries/cms/application/cms.php on line 470
Allmänna-villkor
  • ”Vill du njuta lite mer av vardagen?”
  • ”Att få komma hem till ett skinande hem ger dig inte bara en härlig känsla,
    utan ger er lite mer tid över för varandra.”

 

Städabonnemang

Den löpande städningen av ett hem kan vara svår att hinna med. Vi har många nöjda kunder som kan intyga om den härliga känslan av ett rent hem året runt!
Vår städpersonal använder kundens städredskap och kemikalier. När vår städerska ser att du behöver nya redskap eller kemikalier meddelar hon dig.

Du betalar mot faktura som postas eller mailas i samband med månadsskiftet. I fakturan specificerar vi datum, antal städtimmar, belopp, moms och övrig väsentlig information. Med vårt upplägg har du enkelt kontroll på de totala utgifterna för din hemstädservice.

Så här går det till

Så här går det till att få städning från oss 

1. Vi utför två provstädningar där du betalar ordinarie städtaxa per timme. Du går igenom med städerskan hur du vill ha det, speciellt om du vill ha något utöver standardmomenten ovan utfört. Eftersom det är svårt att veta i förväg hur mycket tid som krävs för att städa just ditt hem så städar vi helt enkelt tills det är klart, dock minst 4 timmar. Om du vill så sätter vi ett tak på antalet timmar. Tänk på att provstädningen tar längre tid än vanligt i och med att städerskan inte ännu är van vid ditt hem.

2. Vi skriver avtal. Efter provstädningarna resonerar vi om resultatet och tidsåtgången och skriver ett avtal. Så långt vi har möjlighet försöker vi tillgodose dina önskemål om speciell dag och tid. De avtal vi idag har med andra kunder varierar från 8 timmar varje vecka till 4 timmar varannan vecka. Det enda kravet vi har är att det städas minst 4 timmar varannan vecka. För övrigt är det dina behov och din budget som styr.

3. Städningen fortlöper nu enligt avtalet. Städerskan återkommer på avtalad dag och tid varje eller varannan vecka. Om du t.ex. ska resa bort eller är sjuk så kan du avboka individuella städpass senast 48 timmar innan städpassets början.

 

Kvalité

Rätt städning förbättrar hemmets livskvalité och livslängd. Att leva i en miljö som är så ren som möjligt är viktigt för att vi människor ska må bra. Mår ditt hem bra så mår även du bra! Vi är måna om våra kunders välbefinnande. Därför lyssnar vi alltid på kundens önskemål.

 

Städgaranti

Vi ställer höga krav på vår personal, men om du av någon anledning inte tycker att vi har utfört tjänsten så som vi kommit överens om har vi även en kvalitetsgaranti. Kvalitetsgarantin innebär att städerskan kommer tillbaka och åtgärdar det som du är missnöjd med utan kostnad.

 

Enligt överenskommelse.

 Du betalar mot faktura som postas eller mailas i samband med månadsskiftet. I fakturan specificerar vi datum, antal städtimmar, belopp, moms och övrig väsentlig information, faktura avgift tillkommer med 28 kr. Med vårt upplägg har du enkelt kontroll på de totala utgifterna för din hemstädservice.

Skattereduktionen är 50 procent av arbetskostnaden inklusive moms, men högst 25 000 kronor om året per person. Så här fungerar rot- och rutavdraget https://www.skatteverket.se/privat/fastigheterochbostad/rotochrutarbete/saharfungerarrotochrutavdraget.4.d5e04db14b6fef2c866097.html#Rotochrutavdragetsstorlek

Mer information om skattereduktionen hittar du hos Skatteverket https://www.skatteverket.se/privat/fastigheterochbostad/rotochrutarbete.4.2e56d4ba1202f95012080002966.html